Ingredientai: žalios alyvuogės Termite di Bitetto iš Italijos, vanduo, druska, rūgštingumą koreguojanti maisto rūgštis. Alyvuogės nuimamos spalio mėnesį ir per 24 valandas pagardinamos solamoja (mišinys vandens ir druskos), po 4-5 mėnesių atrenkamos, sudedamos į stiklainius ir pasterizuojamos. Tipiškos Termite di Bitetto alyvuogės, dar vadinamos baresante, natūraliame sūryme. Unikalus, su niekuo nesupainiojamas ir patrauklus skonis, lydintis alkoholinius ir nealkoholinius aperityvus.
Maistinė vertė 100 g: energija 655 kJ/159 kcal., riebalai 15 g, iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 2,1 g, angliavandeniai 3 g, iš kurių cukrus 1 g, baltymai 0,8 g, druska 2,5 g, skaidulos 4,4 g.
Žalios termitinės alyvuogės su kauliukais 500 g. Grynasis kiekis 500 g. Kilmės šalis: Italija.