Alyvuogių aliejus Santa Lucia extra vergine

Alyvuogių aliejus Santa Lucia extra vergine

9.90 16.50
40%

Prekės kodas:Alyvuogių aliejus Santa Lucia extra vergine SKU 105

Aliejus Santa Lucia Schirinzi 0,75 l. Grynasis kiekis 0,75 l. Laikyti vėsioje temperatūroje, vengti saulės spindulių. Pardavėjas: MB Sveika Italija, Paberžės g. 2-37, Vilnius. Kilmės šalis: Italija.

Maistinė vertė 100 g: energija 3438 kJ / 822 kcal., riebalai 91,3 g, iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 15,1 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrus 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g, skaidulos 0 g.

YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS SANTA LUCIA - 0,75 l BUTELIS. Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus SANTA LUCIA 100% itališkas, subtilus vaisinis, žalsvai geltonos spalvos, su auksiniais atspindžiais, gautais spaudžiant alyvuoges iki tinkamo brandumo, atrinktas ir nuskintas tiesiai iš vietinės Salento veislės (daugiaveislės): Ogliarola, Cellina di Nardò, Leccino, Nociara ir Frantoio. Subtilus ir subalansuotas charakteris, gomuryje išsiskiria malonios, šiek tiek kartokos ir pikantiškos natos, o nosis primena subtilius žolelių ir migdolų kvapus. Malimas šalto spaudimo būdu įmonės fabrike. Produktas turi labai mažą rūgštingumą, todėl, remiantis plačiausiai paplitusia literatūrine doktrina, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus pats savaime yra aukščiausios kategorijos maistas, kuriame gausu vitaminų A, D, E, K ir nepakeičiamų nesočiųjų riebalų rūgščių, natūralios apsaugos nuo senėjimo ir širdies ir kraujagyslių sistemos ligų. GAMYBA: integruota su mažu poveikiu aplinkai, tai yra žemės ūkio gamybos sistema, kurioje naudojami visi agronominiai ir gynybos metodai, siekiant sumažinti cheminių medžiagų (augalų apsaugos produktų ir trąšų), taip pat vandens ir energijos naudojimą. Todėl integruotos gamybos tikslas yra gauti kokybišką produkciją, tausojančią aplinką ir žmonių sveikatą. PASIŪLYMAI: esminis Viduržemio jūros dietos komponentas, praturtina ir pagerina kiekvieną patiekalą savo kvapu, puikiais žaliais ir termiškai apdorotais prieskoniais. SKONIO NATOS: gomuryje išsiskiria malonios šiek tiek kartokos ir pikantiškos natos, o nosis primena subtilius žolelių ir migdolų kvapus. SUDERINIMAS: geriausiai išreiškiama pagardinant virtą žuvį, baltą mėsą, sriubas ir visus kitus subtilius ar jau skanius maisto produktus. LAIKYMAS: aliejus gali būti laikomas 24 mėnesius nuo išpilstymo datos. Tačiau jei aliejaus galiojimo laikas pasibaigė neseniai, nors ir prieš kelis mėnesius, bet laikomas pagal vėliau nustatytas taisykles, jį galima drąsiai naudoti. Tiesą sakant, terminas įstatymo nustatytas veikiau tiems, kurie prekiauja parduotuvėse, kur gali atsitikti taip, kad pakuotės ilgai lieka eksponuojamos ir klientas, nežinantis, manantis, kad perka šviežią aliejų, iš tikrųjų perka seną aliejų. Tačiau visada rekomenduojame atidaryti bet kokią pasibaigusio galiojimo pakuotę ir prieš naudojant aliejų paragauti: jei jis gerai sugeria gomurį, jį galima vartoti visiškai ramiai; jei vietoj to pajuntate neabejotiną kartumą, geriau jo nevartoti. Nepalankios alyvuogių aliejaus laikymo sąlygos turi įtakos kokybei. Svarbiausias pokytis yra oksidacija, tai yra apkartimas. Pagrindiniai veiksniai, skatinantys šį pokytį, yra deguonis, šviesa, kontaktas su kai kuriais metalais ir laisvosios riebalų rūgštys. Mūsų įmonė naudoja stiklinę tarą ir skardines, nes šios medžiagos užtikrina didesnį organoleptinių savybių stabilumą. Be to, buteliai pagaminti iš tamsiai žalio stiklo, kad neprasiskverbtų šviesa ir apsaugotų aliejų nuo ultravioletinių spindulių. Tačiau klientas taip pat turi laikytis tam tikrų atsargumo priemonių: temperatūra nuo 10 iki 20 laipsnių laikoma idealia laikymui, venkite aliejaus užšalimo ar aukštos temperatūros; tiesioginė ar išsklaidyta saulės šviesa pagreitina oksidaciją, todėl geriausia laikyti savo atsargas tamsioje vietoje; gera idėja visada laikyti indą hermetiškai uždarytą, nes yra namų vabzdžių, kurie gali sugadinti aliejų; Nerekomenduojame produkto pilti į skaidrias, krištolines ar panašias lėkštes, išskyrus tuoj pat panaudojimą, nes jis būtų mažiau apsaugotas nei specialiose žalio stiklo skardinėse ir buteliuose.