Alyvuogių aliejus Extravergine su čili pipirais

Alyvuogių aliejus Extravergine su čili pipirais

7.26 12.10
40%

Prekės kodas: Alyvuogių aliejus Extravergine su čili pipirais SKU 111

LAIKYMAS: aliejus gali būti laikomas 24 mėnesius nuo išpilstymo datos. Tačiau jei aliejaus galiojimo laikas pasibaigė neseniai, nors ir prieš kelis mėnesius, bet buvo laikomas pagal vėliau nustatytas taisykles, jį galima drąsiai naudoti. Visada rekomenduojame atidaryti bet kokią pasibaigusio galiojimo pakuotę ir prieš naudojant aliejų paragauti, jei jis gero skonio, jį galima vartoti visiškai ramiai. Jei vietoj to pajuntate kartumą, geriau jo nevartoti. Nepalankios alyvuogių aliejaus laikymo sąlygos turi įtakos kokybei. Svarbiausias pokytis yra oksidacija, tai yra kartumas. Pagrindiniai veiksniai, skatinantys šį pokytį, yra deguonis, šviesa, kontaktas su kai kuriais metalais ir laisvosios riebalų rūgštys. Gamintojas naudoja stiklinę tarą, nes ši medžiaga užtikrina didesnį organoleptinių savybių stabilumą. Tačiau klientas taip pat turi laikytis tam tikrų atsargumo priemonių: temperatūra nuo 10 iki 20 laipsnių laikoma idealia laikymui, venkite aliejaus užšalimo ar aukštos temperatūros, tiesioginė ar išsklaidyta saulės šviesa pagreitina oksidaciją, todėl geriausia laikyti aliejų tamsioje vietoje, rekomenduojama visada laikyti indą hermetiškai uždarytą, nerekomenduojame produkto pilti į skaidrias, krištolines ar panašias lėkštes, išskyrus atvejus, jeigu bus tuoj pat naudojamas, nes jis būtų mažiau apsaugotas nei buteliuose.

Alyvuogių aliejus Extravergine su čili pipirais 0.25 l. Grynasis kiekis 0,25 l. Laikyti vėsioje temperatūroje, vengti saulės spindulių. Kilmės šalis: Italija. Maistinė vertė 100 g: energija 3438 kJ / 822 kcal, riebalai 91,3 g, iš kurių sočiosios riebalų rūgštys 15,1 g, mononesočiųjų 67,5 g, polinesočiųjų 8,7 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrus 0 g, baltymai 0 g, druska 0 g, skaidulos 0 g.

Idealiai tinka makaronams, ankštinių daržovių sriuboms, keptai raudonai mėsai, picai ar suteikti daugiau skonio bet kokiems patiekalams.